18 January 2013

29. Oz, the great and powerful Collections


2013 márciusára várható egy klasszikus történet újragondolása. Óz, a nagy varázsló c. filmet már sokan nagyon izgatottan várják. Mind a plakát, mind az a pár videó, amit már lehet látni nagyon ígéretesnek tűnik, és ha a 2D-s vizuális élmény nem lenne elég, 3D változat is vetítésre kerül. Remélem megközelíti a minősége az Avatart-ét, ugyanis nekem még mindig az viszi el a pálmát, akármennyi 3D-s filmet láttam azóta. 
Na de minket körömlakkosokat nem csak a film érdekel, hanem a filmhez kapcsolódó kollekciók. :)
Eddig kettővel találkozhattunk: Essence és OPI.

Nézzük először azt, ami valószínűleg kézzelfoghatóbb lesz egy átlag magyar lánynak (,ha eljut hozzánk a kollekció).

Essence


Nos. Kicsit vegyes érzelmeim vannak a kiadással kapcsolatban. Jó ötletnek tartom, hogy ehhez a filmhez is készítettek egy kollekciót. A színek hihetetlen szépek. Egytől egyig nagyon tetszenek. Az már kevésbé, hogy mindegyik repesztő lakk. Ennél nagyobb tévedése az Essence-nek talán még nem is volt. Persze nagyon szépen mutatnak egy hozzájuk illő alaplakkal, csak így kevésbé kihasználhatóak. Ettől függetlenül lehet a dobozomban fog landolni valamelyik.

OPI



Na ez már egészen más. (Oké, ez az OPI) Ezek a színek egytől egyig gyönyörűek, és hál' Istennek egyik sem repesztő lakk. 3 csodás árnyalat található meg sima lakkokból, 3 fantasztikus fedőlakk és egy liquid sand lakk. Én személy szerint odavagyok ezért a finishért. Annyira különlegesek, a felszínük is annyira jó lehet, mindig a körmeimet simogatnám. :D Tényleg elbűvölt ez a kollekció. Tavaszra tökéletes.

Nektek hogy tetszenek ezek a kollekciók? 


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:



2 comments:

  1. Pont a multkor láttuk a 3D-s előzetesét ennek a filmnek, amikor véletlenül betévedtünk a Pí életére. Én nem szoktam olyat mondani, hogy na ezt a filmet nézzük meg moziban, de erre azt mondtam... Nagyon durván jónak tűnt az előzetes.
    Na és a lakkok... :D AZ OPI tényleg gyönyörűek, de tuti nem adnék értük annyit, amennyibe kerülnek. Az essencesekkel meg tényleg az a baj, hogy mind repesztős. Nekem már van 3, és úgy érzem ennyi untig elég repesztős lakkokból...

    ReplyDelete
  2. Na, akkor izgalmasnak hangzik a film! :)
    Nem valószínű, hogy bármelyik lakkot ezek közül meg fogom venni, de az OPI körömlakkok tényleg csodásak. :)

    ReplyDelete