8 November 2015

409. NAIL Inspiration! #3

Easy one


I've never hidden that I love the clear, simple and nice manicure. This is it. / Sosem titkoltam, hogy mennyire szeretem az ennyire letisztult, szép és egyszerű manikűröket. Ez pont olyan! 



Bling bling!


This one is not easy but looks so cool. Maybe I will also do it. :) / Ez már annyira nem egyszerű, sőt, de hihetetlen jól néz ki. Lehet én is nekiesek egyszer. :)

Say yes to the nails


If you are bored of the classic french nails then here is the ombre one, / Ha unod a sima francia manikűrt, akkor legyen nude-fehér ombre!

Great idea


I saved this manicure a long time ago because I like it so much. In a cold day it would look so nicely. / Ezt a manikűrt már rég elmentettem magamnak, ugyanis annyira jól néz ki! Egy hideg napon (amiben Rómában még nem volt részem) nagyon jó nézhet ki.

Love this season on my nails


Who said you can only use two or three colours on your nails? If they are good together go for the five different ones! / Ki mondta, hogy egy-két színűnek kell csak lennie a körmeinknek? Ha harmonizálnak az árnyalatok, akkor bárhogy lehet. 

Matte me, PLS


I still like the matte nails and I can fall in love in almost any kind of nail arts. With those rhinestones it got a nice gloss too. / Még mindig a matt szerelmese vagyok, és engem lényegében bármi megfog, ami így van megcsinálva. Ezekkel a kövekkel mégis egyfajta csillogást kapott. Teljes az összhang. 

Nude


Ok, the hygiene of these nails is horrible. Brrr...But the idea is good for the lazy ones. /  Kezdjük azzal, hogy ez egy zseniális ötlet. Lustáknak kötelező. De könyörgöm.ennél legyen teljesebb a körömhigiéniánk. Mert ettől rosszul vagyok. 

Extreme


I want it. / Kell. Ennyi.

Tutorial


If you want your cuticules to be clean, use this technique. It is a kinda nail decal. / Ha nem akarjuk a kezünket teljesen összemaszatolni, akkor készíthetünk otthon is "körömmatricákat".

Colour of the week


This is my favourite shade ever from the FUN Lacquer Christmas collection. It is called Cheers to the Holiday. I can also say this is the colour of the year too. I can't wait to hold it. / Számomra egyértelműen a FUN Lacquer Cheers to the Holiday lakkja a hét kedvence. De lehet azt is ki merem állítani, hogy az egész évé. Alig várom, hogy a kezeim között tudhassam többi társaival együtt.  ^^




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   





4 comments:

  1. Imádom ezeket a válogatásokat! Huh, az a bögrés kép, tényleg rossz ránézni a piszkos körömre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Igen, az az ápolatlanság borzalmas, de az ötlet nagyon is jó! :)

      Delete
  2. Jajj de imádom őket.<3
    A bögrés manitól kiráz a hideg....fujj fujj fujj....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy neked is tetszik! :) Na hát igen... :D

      Delete