15 December 2015

425. Sweather Weather - Stamping decals nail art


I'm always so excited when I have a new stamping plate. My thoughts are just running around, and I'm thinking like crazy how I can use it. Because of this I ordered three big plates from Born Pretty Store. When I got them I was very happy because I had thousand ideas. Today you can see my first one in real life. Of course I chose one with the kind of Russian theme 'cause it is full with winterish pattern so whoop whoop! Let's see my first manicure with it.

Mindig nagyon izgatott vagyok, amikor új nyomdalemezt kapok/veszek. A gondolataim csak úgy cikáznak és megállás nélkül azon agyalok, hogy hogyan is használhatnám fel a mintákat. Pontosan ez az oka annak is, hogy a Born Pretty Store-tól három nyomdalemezt is kértem. Amint megkaptam őket, máris ezer meg ezer ötletem támadt. Ma ezekből az egyiket láthatjátok élesben. Természetesen egy orosz mintásat is választottam, mivel az tele van igazán jól hasznosítható téli mintákkal. Na, nézzük is az első manikűrt vele.








I thought I don't want to stamp like as usual and use it on a little bit differently. I wanted to put together those nice patterns somehow else and with different colours. After I had my complete idea, I decided to make little decals. It took a loooot of time. Really. Luckily, I was patient enough. Otherwise I would made only one or two nails. Let's see how I did:
  1. Apply your base coat (one layer) and base colour (two or three layers, depends on the nail polish).
  2. Choose the pattern that you want to use and use your stamper. What you don't need, clean it. Let there be only what you want on your nails.
  3. Leave it on the stamper and apply one coat of clear top coat. Let it completely dry,
  4. Also put some clear top coat on your nails.
  5. Before it dries put your home made decals on it. You can take them off with eyebrow tweezers easily.
  6. Repeat this as much as you need (yes, this is the longest part).
  7. Clean your cuticles with a brush.
  8. Put one clear top coat on your nails. Voila!
Gondoltam, nem fogok simán csak nyomdázni ebben az esetben, hanem csavarok rajta egy kicsit. Máshogyan szerettem volna  a mintákat, így eldöntöttem, hogy kis matricákat fogok gyártani, miután megszületett a teljes kép a fejemben. A végére mondjuk rengeteg időt vett igénybe úgy összességében. De tényleg. Szerencsére megvolt a kellő türelmem hozzá, különben csak egy-egy körmömön látnátok. :D Nézzük meg, hogyan készítettem el:
  1. Vigyél fel egy réteg alaplakkot, majd teljes fedésig az alapszínt. 
  2. Válaszd ki a mintát, amit használni szeretnél, majd vedd fel a nyomdázóddal. Amire nincsen szükséged, azt takarítsad le körülötte.
  3. Hagyjad a nyomdázón, majd vigyél fel rá egy réteg színtelen fedőlakkot. Várj, amíg teljesen megszárad.
  4. Tegyél egy kis fedőlakkot a körmeidre is, ahová a mintákat szeretnéd.
  5. Mielőtt teljesen megszárad, tegyed oda a házilag elkészített matricáidat. Ezt egyébként legegyszerűbben egy szemöldökcsipesszel teheted meg. 
  6. Ismételd ezt, ahányszor csk szükséges. (Igen, ez vett el annyi időt.)
  7. Tisztítsad meg a bőrödet egy ecsettel.
  8. Vigyél fel egy réteg fedőlakkot, és már készen is vagy!



Few things about the stamping plate. I liked to use it, because the stamping is very easy with this. All you imagine about a good stamping plate is right here in this one. It is a veeery good deal for a few dollars.. Even if the shipping still takes a lot of time. :( If you want to order it than click on the name of the plate (you can find it below where I have the list with the used products) and use my 10% off coupon code (PABQ10) too. It is the end of my post.

Egy kicsit beszéljünk a nyomdalemezről is. Nagyon szerettem használni, ugyanis hihetetlen egyszerű vele a nyomdázás. Amit el tudsz képzelni egy jó lemezről, az itt érvényesül is. Szerintem egy hihetetlen jó befektetés pár dollárért. Még akkor is, ha  a szállítás olyan hossz ideig tart. :( Ha szeretnéd megrendelni, akkor megtalálod a linket lent a használt termékek listájánál. Csak kattints a névre. Bármit rendelsz is, nyugodtan használd a kódomat (PABQ10) és akkor 10% kedvezményre leszel jogosult. 



What I used:
  • piCture pOlish - Cherish
  • piCture pOlish - Moscow
  • piCture pOlish - Kryptonite



So, I loved to wear this manicure soooo much even with this long making. It was so winterish and sweaterish. I would wear this on a pullover for sure. It was almost painful to remove it. Everybody said how cool and nice and beautiful it was with so much fun. I can only recommend to do it when you have the time. :) 

Szóvl, imádtam viselni ezt a manikűrt még akkor is, ha ilyen sokáig tartott elkészíteni. Annyira télies és pulcsis volt. *-* Simán viseltem is volna úgy, mint egy pulóvert. Már szinte fájt, amikor le kellett mosnom, de hát ilyen ez a business. Mindenki csak dicsérte, és mondta, hogy mennyire jól és szépen néztek ki a körmeim, és egyben mégis bohókásak voltak. Csak ajánlani tudom az elkészítését.






Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



4 comments:

  1. Csinálnom kellene már egy világos alapú pulcsi manikűrt is, annyi helyen láttam már, ez is tetszik.
    Én ennyire bonyolultat nem szoktam, csak lefestem a nyomdamintát csíkokban, lehúzom és nyomdázok. A végeredmény ugyanez, csak lényegesen kevesebb ideig tart. Mondjuk beletelt vagy egy évbe, mire megtanultam egyenesen nyomdázni. Ahogy a videó mutatja.
    https://www.youtube.com/watch?v=TyTU0XnL_g0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy tetszik! Igen, általában én is csak a több színt felkenem és lehúzom, de itt más mintákat szerettem volna egymás mellé tenni, így megbonyolított az életem. :D

      Delete